Представяне на най-новия продукт на АПИС: Имотни справки

30 май 2023

Mожете да видите запис от събитието в канала на АПИС в YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=CC2_4KWdh9I&t=2758s.

 

Имаме удоволствието да ви поканим на специално организирания от нас уебинар, за да ви представим най-новото софтуерно приложение, разработено от екипа на "АПИС" - "Имотни справки" – незаменим помощник при анализ на недвижими имоти и на кредитоспособността на техните собственици.

Уебинарът ще се проведе на 2 юни (петък) 2023 г. от 14:00 до 15:30 ч.

На уебинара ще научите:

  • Как само за секунди системата "Имотни справки" може да извлече и обработи в структуриран вид интересуващата ви информация от вече свалените в PDF-формат справки от Имотния регистър на Република България за извършените вписвания по партидата на дадено лице или имот;
  • Как лесно и удобно да използвате функционалните възможности на софтуерния модул, за да сортирате, филтрирате и търсите по различни критерии заредените данни;
  • Как да експортирате обработените данни за дадено лице или имот в XLSX файл;
  • За кого е предназначено приложението "Имотни справки".

Събитието ще се проведе във виртуалната зала на АПИС в платформата Zoom.

Такса за участие не се заплаща.

Желаещите да участват е необходимо единствено да се регистрират предварително тук: https://events.apis.bg/default.aspx?sid=317&dcode=997.

Първите 100 регистрирали се ще получат линк за достъп до виртуалната зала ден преди уебинара и така ще имат възможността да задават въпроси на лекторите след техните изложения по време на събитието. Останалите ще могат да проследят форума чрез видеоканала на АПИС в YouTube (https://www.youtube.com/c/ApisEurope), където ще се излъчва на живо.

 

С пожелание за здраве и успехи!

Още новини

20 ноември 2023

НОВО! АПИС предлага експертни услуги за осигуряване на съответствие с изискванията на Закона за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения (ЗЗЛПСПОИН)

АПИС Европа предлага изготвяне на цялата документация, която е необходима на Вашата организация, за да приведе дейността си в съответствие с изискванията на новия Закон за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения (ЗЗЛПСПОИН).

10 ноември 2023

24-часов свободен достъп във връзка с предстоящите изменения на данъчните закони

Във връзка с предстоящите изменения на данъчните закони АПИС предоставя 24-часов свободен достъп до продукта Апис Право

08 ноември 2023

Специална промоционална цена за първите 100 билета за Balkan eCommerce Summit 2024

Регистрирайте се за най-голямото на Балканите събитие за споделяне на опит в електронната търговия!