Новина

2017-05-11 - LINK DETECTOR - нов свободен достъп до правни и регистрови системи на АПИС

Пробвайте безплатната услуга Link Detector и свободен достъп до правни и регистрови системи на Апис.

Във връзка с проявения интерес към разработеното от Апис иновативно приложение - добавка за интернет браузърите Link Detector, удължаваме до 24 май 2017 г. срока за еднодневен безплатен достъп до правни и регистрови модули, за да пробвате как на практика работи приложението.

Това е разширение (добавка) към интернет браузърите и текстообработващата програма MS WORD, свързващо документите на потребителя с българското и европейското законодателство и съдебна практика и с данните за лицата и фирмите от търговския регистър и регистър Булстат. Приложението разпознава правни цитати, наименования на лица и фирми в текста на разглежданите или редактираните от потребителя документи и поставя връзки към тях. Тук http://www.apis.bg/bg/link-detector.html ще намерите указания как да изтеглите добавката.

Услугата LINK DETECTOR Е БЕЗПЛАТНА и може да се ползва от всички, без значение дали ползват правни информационни системи и независимо от техния доставчик. Потребителите на АПИС в допълнение получават удобството да се свързват директно с онлайн версията на продуктите на АПИС.

За да ползвате нашето предложение за свободен достъп, моля да се регистрирате тук.

Всички новини